TRANSPORTI FALAS NË TËRË KOSOVËN
TRANSPORTI BRENDA 48 ORËVE
MBI 250,000 ARTIKUJ SPORTIV
BLEJ ONLINE = BLEJ LOKAL
Edit Content

Kthehu mbrapa

Djem

Vajza

Menu

Meshkuj

Femra

Fëmijë

Aksesorë

Pajisje

Brende

Kthehu mbrapa

Djem

Vajza

Menu

Njoftimi për privatësi

Përditësuar për herë të fundit më 18 janar 2021

Faleminderit që zgjodhët të jeni pjesë e komunitetit tonë në Sport In sh.p.k, qe zhvillon veprimtarine si Intersport Kosova (“Intersport Kosova”, “ne”, “tonë”). Ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur informatat tuaja personale dhe të drejtën tuaj për privatësi. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këtë njoftim të privatësisë, ose praktikat tona në lidhje me informatat tuaja personale, ju lutemi na kontaktoni në info@intersportks.com.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit https://intersportks.com (“Uebfaqja”) dhe më përgjithësisht, përdorni ndonjë nga shërbimet tona (“Shërbimet”, të cilat përfshijnë Uebfaqen), ne e vlerësojmë që ju po na besoni me informatat e juaja personale. Ne e marrim privatësinë tuaj shumë seriozisht. Në këtë njoftim të privatësisë, ne synojmë t’ju shpjegojmë në mënyrën më të qartë të mundshme se çfarë informacioni mbledhim, si e përdorim atë dhe cilat të drejta keni në lidhje me të. Nëse ka ndonjë kusht në këtë njoftim të privatësisë me të cilin nuk jeni dakord, ju lutemi ndërprisni përdorimin e Shërbimeve tona menjëherë.

Ky njoftim i privatësisë zbatohet për të gjitha informacionet e mbledhura përmes Shërbimeve tona (të cilat, siç përshkruhen më sipër, përfshijnë Uebfaqen tonë), si dhe për çdo shërbim, shitje, marketing ose ngjarje të ngjashme.

Ju lutemi lexoni me kujdes këtë njoftim të privatësisë pasi do t’ju ndihmojë të kuptoni se çfarë bëjmë me informacionin që mbledhim.

ÇFARË INFORMACIONI MBLEDHIM?

Informacione personale që i ndani me ne.

Me pak fjale: Ne mbledhim informacione personale që ju na ofroni.

Ne mbledhim informacione personale që ju na ofroni vullnetarisht kur regjistroheni në Uebfaqe, shprehni interes për të marrë informacione rreth nesh ose produkteve dhe Shërbimeve tona, kur merrni pjesë në aktivitete në Uebfaqe ose ndryshe kur na kontaktoni.

Informacioni personal që ne mbledhim varet nga konteksti i ndërveprimeve tuaja me ne dhe Uebfaqen, zgjedhjet që bëni si dhe produktet dhe veçoritë që përdorni. Informacioni personal që ne mbledhim mund të përfshijë elementet në vijim:

Informacioni personal i ofruar nga ju. Ne mbledhim emra; numrat e telefonit; adresat e postës elektronike; adresat e postës; adresat e faturimit; dhe informacione të tjera të ngjashme.

Të dhënat e pagesës. Ne mund të mbledhim të dhëna të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj nëse bëni blerje, të tilla si numri i instrumentit tuaj të pagesës (të tilla si një numër i kartës së kreditit) dhe kodi i sigurisë i lidhur me instrumentin tuaj të pagesës. Të gjitha të dhënat e pagesës ruhen nga ProCredit Bank. Ju mund të gjeni lidhjen (et) e njoftimit të tyre të privatësisë këtu: https://www.procreditbank-kos.com/Uploads/Data/Files/89/Politikaeprivatesise_08.11.2018_PwcUyuaRvz.pdf.

Të gjitha informacionet personale që ipen duhet të jenë të vërteta, të plota dhe të sakta, dhe ju duhet të na njoftoni për çdo ndryshim në informacione të tilla personale.

Informacioni që mblidhet automatikisht

Me pak fjalë: Disa informacione – të tilla si adresa e Protokollit tuaj të Internetit (IP) dhe / ose karakteristikat e shfletuesit dhe pajisjes – mblidhen automatikisht kur vizitoni Uebfaqen tonë.

Ne automatikisht mbledhim informacione të caktuara kur vizitoni, përdorni ose lundroni në Uebfaqe. Ky informacion nuk zbulon identitetin tuaj specifik (si emri juaj ose informacioni i kontaktit) por mund të përfshijë informacionin e pajisjes dhe përdorimit, të tilla si adresa juaj IP, karakteristikat e shfletuesit dhe pajisjes, sistemi operativ, preferencat gjuhësore, URL-të referuese, emri i pajisjes, vendi, vendndodhja , informacione rreth asaj se si dhe kur e përdorni faqen tonë të internetit dhe informacione të tjera teknike. Ky informacion është i nevojshëm kryesisht për të ruajtur sigurinë dhe funksionimin e faqes sonë të internetit, dhe për qëllimet tona të analizave dhe raportimeve të brendshme.

Si shumë biznese, ne gjithashtu mbledhim informacione përmes cookies dhe teknologjive të ngjashme.

Informacioni që mbledhim përfshin:

 • Regjistri dhe të dhënat e përdorimit. Të dhënat e regjistrit dhe përdorimit janë informacione të lidhura me shërbimin, diagnostikimin, përdorimin dhe performancën, serverat tanë mbledhin automatikisht kur ju hyni ose përdorni Uebfaqen tonë dhe të cilat ne i regjistrojmë në skedarët e regjistrit. Në varësi të mënyrës se si ndërveproni me ne, këto të dhëna regjistri mund të përfshijnë adresën tuaj IP, informacionin e pajisjes, llojin e shfletuesit dhe cilësimet dhe informacionin në lidhje me aktivitetin tuaj në Uebfaqe (të tilla si vulat e datës / orës që lidhen me përdorimin tuaj, faqet dhe skedarët e parë, kërkimet dhe veprimet e tjera që bëni, siç janë tiparet që përdorni), informacioni i ngjarjes së pajisjes (të tilla si veprimtaria e sistemit, raportet e gabimeve (ndonjëherë të quajtura ‘rëniet e aksidenteve’) dhe cilësimet e pajisjeve).
 • Të dhënat e pajisjes. Ne mbledhim të dhëna të pajisjes, të tilla si informacione në lidhje me kompjuterin tuaj, telefonin, tabletën ose pajisjen tjetër që përdorni për të hyrë në faqen e internetit. Në varësi të pajisjes së përdorur, këto të dhëna të pajisjes mund të përfshijnë informacione të tilla si adresa juaj IP (ose serveri i përfaqësimit), numrat e identifikimit të pajisjes dhe aplikacionit, vendndodhja, lloji i shfletuesit, modeli i pajisjes Ofruesi i shërbimit të internetit dhe / ose transportuesi celular, sistemi operativ dhe konfigurimi i sistemit informacioni.
 • Të dhënat e vendndodhjes. Ne mbledhim të dhëna për vendndodhjen, siç janë informacionet për vendndodhjen e pajisjes suaj, të cilat mund të jenë të sakta ose të pasakta. Sa informacion mbledhim varet nga lloji dhe cilësimet e pajisjes që përdorni për të hyrë në faqen e internetit. Për shembull, ne mund të përdorim GPS dhe teknologji të tjera për të mbledhur të dhëna për vendndodhjen, të cilat na tregojnë vendndodhjen tuaj aktuale (bazuar në adresën tuaj IP). Ju mund të hiqni dorë nga lejimi që të mbledhim këtë informacion ose duke refuzuar hyrjen në informacion ose duke çaktivizuar cilësimin e Vendndodhjes në pajisjen tuaj. Sidoqoftë, vini re, nëse vendosni të hiqni dorë, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa aspekte të Shërbimeve.

SI I PËRDORIM INFORMACIONET TUAJA?

Me pak fjalë: Ne përpunojmë informacionin tuaj për qëllime të bazuara në interesa të ligjshëm të biznesit, përmbushjen e kontratës sonë me ju, pajtueshmërinë me detyrimet tona ligjore dhe / ose pëlqimin tuaj.

 

Ne përdorim informacione personale të mbledhura përmes Uebfaqes tonë për një larmi qëllimesh biznesi të përshkruara më poshtë. Ne përpunojmë informacionin tuaj personal për këto qëllime duke u mbështetur në interesat tona legjitime të biznesit, në mënyrë që të lidhim ose të kryejmë një kontratë me ju, me pëlqimin tuaj, dhe / ose për respektimin e detyrimeve tona ligjore. Ne tregojmë bazat specifike të përpunimit në të cilat mbështetemi pranë secilit qëllim të renditur më poshtë.

 

Ne përdorim informacionin që mbledhim ose marrim:

 • Për të lehtësuar krijimin e llogarisë dhe procesin e identifikimit. Nëse vendosni të lidhni llogarinë tuaj me ne me një llogari të palës së tretë (siç është llogaria juaj e Google ose Facebook), ne përdorim informacionin që na keni lejuar të mbledhim nga ato palë të treta për të lehtësuar krijimin e llogarisë dhe procesin e hyrjes për performancën e kontrata
 • Për të postuar dëshmi. Ne postojmë dëshmi në Uebfaqen tonë që mund të përmbajnë informacione personale. Para se të postoni një rekomandim, ne do të marrim pëlqimin tuaj për të përdorur emrin tuaj dhe përmbajtjen e rekomandimit. Nëse dëshironi të azhurnoni, ose fshini dëshminë tuaj, ju lutemi na kontaktoni në info@intersportks.com dhe sigurohuni që të përfshini emrin tuaj, vendndodhjen e dëshmisë dhe informacionin e kontaktit.
 • Kërkoni komente. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për të kërkuar reagime dhe për t’ju kontaktuar në lidhje me përdorimin e faqes sonë të internetit.
 • Për të mundësuar komunikimet përdorues me përdorues. Ne mund të përdorim informacionin tuaj në mënyrë që të lejojmë komunikimin përdorues me përdoruesin me pëlqimin e secilit përdorues.
 • Për të menaxhuar llogaritë e përdoruesve. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për qëllime të menaxhimit të llogarisë sonë dhe mbajtjes së tij në gjendje pune.
 • Përmbushni dhe menaxhoni porositë tuaja. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për të përmbushur dhe menaxhuar porositë, pagesat, kthimet dhe shkëmbimet tuaja të bëra përmes Uebsajtit.
 • Administroni tërheqjet dhe konkurset e çmimeve. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për të administruar tërheqje çmimesh dhe konkurse kur ju vendosni të merrni pjesë në konkurset tona.
 • Për të ofruar dhe lehtësuar shpërndarjen e shërbimeve te përdoruesi. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për t’ju siguruar shërbimin e kërkuar.
 • Për t’iu përgjigjur pyetjeve të përdoruesve / ofrojnë mbështetje për përdoruesit. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për të zgjidhur çdo çështje të mundshme që mund të keni me përdorimin e Shërbimeve tona.
 • Për t’ju dërguar marketing dhe komunikime promovuese. Ne dhe / ose partnerët tanë të marketingut të palëve të treta mund të përdorim informacionin personal që ju na dërgoni për qëllimet tona të marketingut, nëse kjo është në përputhje me preferencat tuaja të marketingut. Për shembull, kur shprehim interes për të marrë informacion në lidhje me ne ose Uebfaqen tonë, duke u pajtuar në marketing ose duke kontaktuar ndryshe me ne, ne do të mbledhim informacione personale nga ju. Ju mund të hiqni dorë nga email-et tona të marketingut në çdo kohë (shih “CILAT JAN T R DREJTAT TUAJ TIV PRIVATYS” më poshtë).

Dorëzoni reklama të synuara tek ju. Ne mund të përdorim informacionin tuaj për të zhvilluar dhe shfaqur përmbajtje dhe reklama të personalizuara (dhe për të punuar me palë të treta që e bëjnë këtë) të përshtatura për interesat dhe / ose vendndodhjen tuaj dhe për të matur efektivitetin e tyre.

A DO TË SHPËRNDAHET INFORMACIONI JUAJ ME TJERËT?

Me pak fjalë: Ne ndajmë informacione vetëm me pëlqimin tuaj, për të respektuar ligjet, për t’ju siguruar shërbime, për të mbrojtur të drejtat tuaja, ose për të përmbushur detyrimet e biznesit.

 

Ne mund të përpunojmë ose ndajmë të dhënat tuaja që ne mbajmë bazuar në bazën e mëposhtme ligjore:

 

 • Pëlqimi: Ne mund të përpunojmë të dhënat tuaja nëse na keni dhënë pëlqimin specifik për të përdorur informacionin tuaj personal për një qëllim specifik.
 • Interesat e ligjshme: Ne mund të përpunojmë të dhënat tuaja kur është e nevojshme për të arritur interesat tona të ligjshme të biznesit.
 • Zbatimi i një Kontrate: Kur kemi lidhur një kontratë me ju, ne mund të përpunojmë informacionin tuaj personal për të përmbushur kushtet e kontratës sonë.
 • Detyrimet ligjore: Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj aty ku na kërkohet ligjërisht ta bëjmë këtë në mënyrë që të jemi në përputhje me ligjin në fuqi, kërkesat qeveritare, një procedim gjyqësor, urdhër gjykate ose proces ligjor, të tilla si përgjigje ndaj një urdhri gjykate ose një thirrje ( përfshirë përgjigjen ndaj autoriteteve publike për të përmbushur kërkesat e sigurisë kombëtare ose të zbatimit të ligjit).
 • Interesat jetike: Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj atje ku besojmë se është e nevojshme për të hetuar, parandaluar ose marrë masa në lidhje me shkeljet e mundshme të politikave tona, mashtrim të dyshuar, situata që përfshijnë kërcënime të mundshme për sigurinë e çdo personi dhe aktivitete të paligjshme, ose si prova në proces gjyqësor në të cilin jemi përfshirë.

 

Më konkretisht, mund të na duhet të përpunojmë të dhënat tuaja ose të ndajmë informacionin tuaj personal në situatat e mëposhtme:

 

 • Transferet e biznesit: Ne mund të ndajmë ose transferojmë informacionin tuaj në lidhje me, ose gjatë negociatave, të ndonjë bashkimi, shitjes së aseteve të kompanisë, financimit, ose blerjes së të gjithë ose një pjese të biznesit tonë në një kompani tjetër.
 • Shitësit, këshilltarët dhe ofruesit e tjerë të shërbimeve të palëve të treta: Ne mund t’i ndajmë të dhënat tuaja me shitësit e palëve të treta, ofruesit e shërbimeve, kontraktorët ose agjentët të cilët kryejnë shërbime për ne ose në emrin tonë dhe kërkojnë qasje në informacione të tilla për të bërë atë punë. Shembujt përfshijnë: përpunimin e pagesave, analizën e të dhënave, ofrimin e postës elektronike, shërbimet e pritjes, shërbimin ndaj klientit dhe përpjekjet e marketingut. Ne mund të lejojmë të zgjedhur palët e treta të përdorin teknologjinë e gjurmimit në Uebfaqe, e cila do t’i lejojë ata të mbledhin të dhëna në emrin tonë për mënyrën se si ju ndërveproni me Uebfaqen tonë me kalimin e kohës. Ky informacion mund të përdoret për të analizuar dhe gjurmuar të dhëna, për të përcaktuar popullaritetin e përmbajtjes, faqeve ose veçorive të caktuara dhe për të kuptuar më mirë aktivitetin në internet. Përveç nëse përshkruhet në këtë njoftim, ne nuk ndajmë, shesim, marrim me qira ose tregtojmë ndonjë nga informacionet tuaja me palë të treta për qëllimet e tyre promovuese.

ME KË DO TË SHPËRNDAHET INFORMACIONI JUAJ?

Me pak fjalë: Ne ndajmë informacion vetëm me palët e treta vijuese.

 

Ne ndajmë dhe zbulojmë informacionin tuaj vetëm me palët e treta vijuese. Ne kemi kategorizuar secilën palë në mënyrë që të kuptoni lehtësisht qëllimin e praktikave tona të mbledhjes dhe përpunimit të të dhënave. Nëse ne kemi përpunuar të dhënat tuaja bazuar në pëlqimin tuaj dhe ju dëshironi të revokoni pëlqimin tuaj, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet e kontaktit të dhëna në seksionin më poshtë me titull “SI MUND TË NA KONTAKTONI RRETH KËTIJ NJOFTIMI?”


 • Platformat e ritargetimit

Audienca e personalizuar në Facebook

 • Analizat e uebit dhe celularëve

Google Analytics

A PËRDORIM COOKIES DHE METODA TJERA TE GJURMIMIT?

Me pak fjalë: Ne mund të përdorim cookies dhe teknologji të tjera ndjekëse për të mbledhur dhe ruajtur informacionin tuaj.

 

Ne mund të përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme të gjurmimit (si fenerë në internet dhe piksele) për të hyrë ose ruajtur informacionin. Informacioni specifik në lidhje me mënyrën se si ne përdorim teknologji të tilla dhe se si ju mund të refuzoni cookies të caktuara përcaktohet në njoftimin tonë të cookie.

SI I RUAJMË INFORMATAT TUAJA?

Me pak fjalë: Ne i mbajmë informacionet tuaja për aq kohë sa është e nevojshme për të përmbushur qëllimet e përshkruara në këtë njoftim të privatësisë, përveç nëse kërkohet ndryshe nga ligji.

 

Ne do të mbajmë informacionin tuaj personal për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet e përcaktuara në këtë njoftim të privatësisë, përveç nëse kërkohet ose lejohet nga ligji një periudhë më e gjatë mbajtjeje (siç janë kërkesat e taksave, kontabilitetit ose të tjera ligjore). Asnjë qëllim në këtë njoftim nuk do të kërkojë që ne të mbajmë informacionin tuaj personal për më shumë se tre (3) muaj pas përfundimit të llogarisë së përdoruesit.

 

Kur nuk kemi ndonjë nevojë të ligjshme të vazhdueshme të biznesit për të përpunuar informacionin tuaj personal, ne do ta fshijmë ose anonimizojmë informacionin e tillë, ose, nëse kjo nuk është e mundur (për shembull, sepse informacioni juaj personal është ruajtur në arkivat rezervë), atëherë ne do të sigurojmë ruani informacionin tuaj personal dhe izolojeni atë nga çdo përpunim i mëtejshëm derisa të jetë i mundur fshirja.

SI E MBAJM INFORMACIONIN TUAJ TË SIGURT?

Me pak fjalë: Ne synojmë të mbrojmë informacionin tuaj personal përmes një sistemi masash organizative dhe teknike të sigurisë.

Ne kemi zbatuar masat e duhura teknike dhe organizative të sigurisë të krijuara për të mbrojtur sigurinë e çdo informacioni personal që përpunojmë. Sidoqoftë, përkundër masave mbrojtëse dhe përpjekjeve tona për të siguruar informacionin tuaj, asnjë transmetim elektronik në Internet ose teknologji e ruajtjes së informacionit nuk mund të garantohet të jetë 100% e sigurt, kështu që ne nuk mund të premtojmë ose garantojmë se hakerat, kriminelët kibernetikë ose palët e treta të paautorizuara nuk do të jenë të aftë për të mposhtur sigurinë tonë dhe për të mbledhur, hyrë, vjedhur ose modifikuar në mënyrë të pahijshme informacionin tuaj. Megjithëse ne do të bëjmë më të mirën tonë për të mbrojtur informacionin tuaj personal, transmetimi i informacionit personal nga dhe në faqen tonë të internetit është në rrezikun tuaj. Ju duhet të hyni në Uebfaqe vetëm brenda një mjedisi të sigurt.

 CILAT JANË TË DREJTAT TUAJA TË PRIVATËSISË?

Me pak fjalë: Ju mund të rishikoni, ndryshoni ose përfundoni llogarinë tuaj në çdo kohë. 

Nëse jeni banor në Zonën Ekonomike Evropiane dhe besoni se ne jemi duke përpunuar në mënyrë të paligjshme informacionin tuaj personal, ju gjithashtu keni të drejtë të ankoheni tek autoriteti juaj mbikëqyrës lokal i mbrojtjes së të dhënave. Detajet e kontaktit mund t’i gjeni këtu: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Nëse jeni banor në Zvicër, detajet e kontaktit për autoritetet e mbrojtjes së të dhënave janë në dispozicion këtu: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Nëse keni pyetje ose komente në lidhje me të drejtat tuaja të privatësisë, mund të na dërgoni me email në info@intersportks.com.

Informacioni i llogarisë

Nëse dëshironi në çdo kohë të rishikoni ose ndryshoni informacionin në llogarinë tuaj ose ta përfundoni llogarinë tuaj, ju mund të:

 • Hyni në cilësimet e llogarisë tuaj dhe azhurnoni llogarinë tuaj të përdoruesit.

Me kërkesën tuaj për të përfunduar llogarinë tuaj, ne do të çaktivizojmë ose fshijmë llogarinë dhe informacionin tuaj nga bazat tona të të dhënave aktive. Sidoqoftë, ne mund të mbajmë disa informacione në skedarët tanë për të parandaluar mashtrimet, për të zgjidhur probleme, për të ndihmuar në çdo hetim, për të zbatuar Kushtet tona të Përdorimit dhe / ose në përputhje me kërkesat ligjore në fuqi.

Cookies dhe teknologji të ngjashme: Shumica e shfletuesve të internetit janë vendosur që të pranojnë cookies si parazgjedhje. Nëse preferoni, zakonisht mund të vendosni të vendosni shfletuesin tuaj për të hequr cookies dhe për të refuzuar cookies. Nëse vendosni të hiqni cookies ose të refuzoni cookies, kjo mund të ndikojë në veçori ose shërbime të caktuara të Uebfaqes tonë. Për të hequr dorë nga reklamimi i bazuar në interes nga reklamuesit në faqen tonë të internetit vizitoni http://www.aboutads.info/choices/.

Përjashtimi i marketingut me email: Ju mund të çabonoheni nga lista jonë e emailit të marketingut në çdo kohë duke klikuar në lidhjen e çabonimit në email-et që ne dërgojmë ose duke na kontaktuar duke përdorur detajet e dhëna më poshtë. Më pas do të hiqeni nga lista e postës elektronike të marketingut – megjithatë, ne ende mund të komunikojmë me ju, për shembull për t’ju dërguar email të lidhur me shërbimin që janë të nevojshme për administrimin dhe përdorimin e llogarisë suaj, për t’iu përgjigjur kërkesave të shërbimit ose për qëllime jo të marketingut. Për të përjashtuar përndryshe, ju mund të:

 • Hyni në cilësimet e llogarisë suaj dhe azhurnoni preferencat tuaja.

KONTROLLET PËR TIPARET “DO NOT TRACK”

Shumica e shfletuesve të internetit dhe disa sisteme operative mobile dhe aplikacione mobile përfshijnë një veçori Do-Not-Track (“DNT”) ose mund të aktivizoni për të sinjalizuar preferencën tuaj të privatësisë për të mos monitoruar dhe mbledhur të dhëna në lidhje me aktivitetet tuaja të shfletimit në internet. Në këtë fazë nuk është finalizuar asnjë standard unik i teknologjisë për njohjen dhe zbatimin e sinjaleve DNT. Si i tillë, ne aktualisht nuk u përgjigjemi sinjaleve të shfletuesit DNT ose ndonjë mekanizmi tjetër që komunikon automatikisht zgjedhjen tuaj për të mos u gjurmuar në internet. Nëse miratohet një standard për ndjekjen në internet që duhet të ndjekim në të ardhmen, ne do t’ju informojmë për atë praktikë në një version të rishikuar të këtij njoftimi të privatësisë.

A BËJMË PËRDITËSIME NË KËTË NJOFTIM?

Me pak fjalë: Po, ne do ta azhurnojmë këtë njoftim si të nevojshëm për të qenë në përputhje me ligjet përkatëse.

Ne mund ta azhurnojmë këtë njoftim të privatësisë herë pas here. Versioni i azhurnuar do të tregohet nga një datë e azhurnuar e “Rishikuar” dhe versioni i azhurnuar do të jetë efektiv sa më shpejt që të jetë i arritshëm. Nëse bëjmë ndryshime materiale në këtë njoftim të privatësisë, ne mund t’ju njoftojmë ose duke postuar në mënyrë të dukshme një njoftim për ndryshime të tilla ose duke ju dërguar direkt një njoftim. Ne ju inkurajojmë që të rishikoni këtë njoftim të privatësisë shpesh për t’u informuar se si po i mbrojmë informacionet tuaja.

SI MUND TË RISHIKONI, AZHURNONI OSE FSHINI TË DHËNAT QË MBLEDHIM NGA JU?

Nëse keni pyetje ose komente në lidhje me këtë njoftim, mund të na dërgoni me email në info@intersportks.com ose me postë në:

Sport In sh.p.k

Veternik

Prishtine 10000

Kosova

SI MUND TË NA KONTAKTONI RRETH KËTIJ NJOFTIMI?

Bazuar në ligjet në fuqi të vendit tuaj, ju mund të keni të drejtë të kërkoni qasje në informacionin personal që ne mbledhim nga ju, ta ndryshoni atë informacion ose ta fshini në disa rrethana. Për të kërkuar të rishikoni, azhurnoni ose fshini informacionin tuaj personal, ju lutemi paraqisni një formular kërkese duke klikuar këtu. Ne do t’i përgjigjemi kërkesës suaj brenda 30 ditësh.