Rreth INTERSPORT

Filozofia jonë është e thjeshtë.

Gjatë dekadave të fundit, njerëzit dhe qëndrimi i tyre ndaj sportit ka ndryshuar – dhe INTERSPORT po ndryshon me ta.

Mesazhi i brendit të INTERSPORT “Sport to the People” shpreh thjeshtë dhe emocionalisht thelbin e INTERSPORT.

Sa më shumë që pëlqeni të bëni diçka, aq më shumë e bëni atë. Ne ju ndihmojmë të zgjidhni pajisjet që do t’ju japin kënaqësi maksimale.

MOTIVI YNË

Në INTERSPORT besojmë që sporti është për të gjithë.
Çdo ditë stafi ynë nëpër botë punon drejt bërjes së këtij vizioni në realitet.
Separator

NE JEMI TË PËRKUSHTUAR ...

... që të gjithë mund të shijojnë përfitimet e një stili të jetesës aktive dhe të shëndoshë

Separator

Ne jemi krenar ...

... për t'i mirpritur klientët tanë në një mjedis të veqantë mrekullueshem që posedon dyqani jonë

Separator

Ne jemi të pasionuar ...

... për ti ndarë përvojat tona sportive dhe ekspertizën e produkteve me klientët tanë.

Separator

Ne sigurojmë ...

... që çdo klient ti marrë këshillat e duhura pa marrë parasysh moshën dhe buxhetin e tyre

Separator

Ne aktiviziojmë ...

... dhe motivojmë klientët tanë në ndjekjen e pasioneve të tyre sportive

Separator

Ne jemi të dedikuar ...

... për të siguruar pajisjet dhe brendet që çojnë në gëzimin maksimal të sportit

Komuniteti ynë

INTERSPORT Kosova ndjehet krenar që ëhtë sponzor kryesorë i një ndër ekipeve më të mira të vendit tonë e që është klubi FC Prishtina. Stafi jonë ju urojmë fat dhe sukses të mëtutjeshme ekipit nga kryeqyteti.

Rreth INTERSPORT

Filozofia jonë është e thjeshtë.

Gjatë dekadave të fundit, njerëzit dhe qëndrimi i tyre ndaj sportit ka ndryshuar – dhe INTERSPORT po ndryshon me ta.

Mesazhi i brendit të INTERSPORT “Sport to the People” shpreh thjeshtë dhe emocionalisht thelbin e INTERSPORT.

Sa më shumë që pëlqeni të bëni diçka, aq më shumë e bëni atë. Ne ju ndihmojmë të zgjidhni pajisjet që do t’ju japin kënaqësi maksimale.

MOTIVI YNË

Në INTERSPORT besojmë që sporti është për të gjithë.
Çdo ditë stafi ynë nëpër botë punon drejt bërjes së këtij vizioni në realitet.
Separator

NE JEMI TË PËRKUSHTUAR ...

... që të gjithë mund të shijojnë përfitimet e një stili të jetesës aktive dhe të shëndoshë

Separator

Ne jemi krenar ...

... për t'i mirpritur klientët tanë në një mjedis të veqantë mrekullueshem që posedon dyqani jonë

Separator

Ne jemi të pasionuar ...

... për ti ndarë përvojat tona sportive dhe ekspertizën e produkteve me klientët tanë.

Separator

Ne sigurojmë ...

... që çdo klient ti marrë këshillat e duhura pa marrë parasysh moshën dhe buxhetin e tyre

Separator

Ne aktiviziojmë ...

... dhe motivojmë klientët tanë në ndjekjen e pasioneve të tyre sportive

Separator

Ne jemi të dedikuar ...

... për të siguruar pajisjet dhe brendet që çojnë në gëzimin maksimal të sportit

Komuniteti ynë

INTERSPORT Kosova ndjehet krenar që ëhtë sponzor kryesorë i një ndër ekipeve më të mira të vendit tonë e që është klubi FC Prishtina. Stafi jonë ju urojmë fat dhe sukses të mëtutjeshme ekipit nga kryeqyteti.