Mbathje Parashkollor


Mbathini llojin e corapeve qe i mbathni zakonisht me atletet tuaja dhe mateni këmbën në mbrëmje (këmbët zakonisht fryhen gjatë ditës).

Udhëzuesi

MadhësiaGjatësia Thembër-Gishta (cm)
168.1
16.59.1
1710
1810.8
18.511.6
1912.5
19.513.3
2014.2
2115
21.515.9
2216.7
22.517.2
23.517.6
2418
2518.4
25.518.8
2619.3
26.519.7
2720