Mbathje Shkollor Nike


Mbathini llojin e corapeve qe i mbathni zakonisht me atletet tuaja dhe mateni këmbën në mbrëmje (këmbët zakonisht fryhen gjatë ditës).

Udhëzuesi

MadhësiaGjatësia Thember-Gishta (cm)
35.521.5
3622
36.522.5
37.523
3823.5
38.524
3924.5
4025