Mbathje Shkollor A


Mbathini llojin e corapeve qe i mbathni zakonisht me atletet tuaja dhe mateni këmbën në mbrëmje (këmbët zakonisht fryhen gjatë ditës).

Udhëzuesi

MadhësiaGjatësia Thember-Gishta (cm)
35.522
3622.5
36.523
3723.5
3824
38.524.5
3925