Mbathje Fëmijë


Mbathini llojin e corapeve qe i mbathni zakonisht me atletet tuaja dhe mateni këmbën në mbrëmje (këmbët zakonisht fryhen gjatë ditës).

Udhëzuesi

MadhësiaGjatësia Thembër-Gishta (cm)
27.517.2
2817.6
28.518
29.518.4
3018.8
3119.3
31.519.7
3220.1
3320.4
33.520.8
3421.2
3521.6