Koleksioni dimëror - Lifestyle

Intersport ju prezanton koleksionin dimëror Lifestyle në zbritje.
Shfletoni produktet nga top brendet botërore kryesisht te zgjedhura nga markat e preferuaja si Nike dhe Adidas.
Rrini të nxehtë dhe me stil këtë dimër.

Koleksioni për Meshkuj

Nike

                                                                                                          Koleksioni Lifestyle për Meshkuj

Oferta për Femra

Nike

Adidas

                                                                                                          Koleksioni Lifestyle për Femra

Oferta për Fëmijë

Nike

Adidas

                                                                                                          Koleksioni Lifestyle për Meshkuj

BRENDET

Koleksioni dimëror - Lifestyle

Intersport ju prezanton koleksionin dimëror Lifestyle në zbritje. Shfletoni produktet nga top brendet botërore kryesisht te zgjedhura nga markat e preferuaja si Nike dhe Adidas. Rrini të nxehtë dhe me stil këtë dimër.

Oferta për Meshkuj

Koleksioni Lifestyle për Meshkuj
      MBATHJE                                            >
      VESHJE                                               >

Oferta për Femra

Koleksioni Lifestyle për Femra
      MBATHJE                                            >
      VESHJE                                               >

Oferta për Fëmijë

Koleksioni Lifestyle për Fëmijë
      MBATHJE                                            >
      VESHJE                                               >

BRENDET