KOLEKSIONI MË I RI I BRENDIT 66 VJEQAR - TIMBERLAND

Intersport prezanton koleksionin më të ri të një ndër brendeve më të vjetra botërore - TImberland. Këpuca Timberland është klasiku më i njohur botërisht i mbathur nga punëtoret e thjeshtë e deri tek yjet botërore. Shfletoni koleksionin më të ri në Intersport. Porositni tani dhe pranoni këpucën brenda 48 orëve.

KOMPLETO STILIN TUAJ

KOLEKSIONI I JAKNEVE PER MESHKUJ

KOLEKSIONI I DUKSAVE PER MESHKUJ

KOMPLETO STILIN TUAJ

KOLEKSIONI I JAKNEVE PER FEMRA

KOLEKSIONI I DUKSAVE PER FEMRA

BRENDET

KOLEKSIONI MË I RI I BRENDIT 66 VJEQAR - TIMBERLAND

Intersport prezanton koleksionin më të ri të një ndër brendeve më të vjetra botërore - TImberland. Këpuca Timberland është klasiku më i njohur botërisht i mbathur nga punëtoret e thjeshtë e deri tek yjet botërore. Shfletoni koleksionin më të ri në Intersport. Porositni tani dhe pranoni këpucën brenda 48 orëve.

KOMPLETO STILIN TUAJ

KOLEKSIONI E JAKNEVE PER MESHKUJ

KOLEKSIONI I DUKSAVE PER MESHKUJ

KOMPLETO STILIN TUAJ

KOLEKSIONI E JAKNEVE PER FEMRA

KOLEKSIONI I DUKSAVE PER FEMRA

BRENDET