KTHIMI I PRODUKTIT

Brenda 7 ditëve ju mund ta ndërroni produktin e blerë online me një produkt tjetër brenda vlerës së shpenzuar ose me një produkt me vlerë më të lartë, por duke shtuar diferencën e çmimit, ne rastet kur:

1. Keni porositur madhësinë e gabuar të produktit
2. Keni pranuar madhësinë e gabuar të produktit
3. Keni pranuar produktin e dëmtuar ose me defekt
4. Keni pranuar produktin e gabuar
5. Produkti nuk është ashtu siç duket në website apo siç është përshkruar

Produkti duhet të jetë me paketimin origjinal, i pa përdorur, me etiketë të pa dëmtuar, pa shenja gërvishtjeje dhe me të gjitha aksesorët e produktit dhe të paketimit. Produktin duhet ta sillni në dyqanin tonë në Albi Mall prej  fizikisht. Gjithashtu duhet të na thoni arsyen përse ju e ndërroni në mënyrë që ne të përmirësohemi më tej në shërbimin tonë.

E DREJTA E AUTORIT

Të gjitha dizanjet, teksti, grafika, udhëzimet, komentet, përzgjedhjet dhe rregullat janë eskluzive për kompaninë tonë dhe janë të mbuluara nga ligjet ndërkombëtare të së drejtës së autorit. Leja ju është dhënë për të parë, për të bërë kopje elektronike dhe të printoni një pjesë të kësaj faqeje webi për qëllimin e vetëm për t’u përdorur si një burim për blerje. Çdo përdorim tjetër i materialeve në këtë website, duke përfshirë edhe riprodhimin për qëllime të tjera si ato që përmendëm më lartë, modifikimi, shpërndarja ose ribotimi, pa lejen paraprake me shkrim të kompanisë, është i ndaluar rreptësisht.

MBROJTJA ME LIGJ DHE DETYRIMET TONA

Ne jemi një subjekt i regjistruar në dosjet e Agjensisë së Regjistrimit të Bizneseve në Kosovë dhe gëzojmë të gjitha të drejtat e autorit në bazë të ligjeve në fuqi. Gjithashtu ne paguajmë të gjitha detyrimet tona si kompani. Kështu serioziteti jonë nuk limitohet vetëm në faqen e internetit por edhe në rregullat e bizneseve në Kosovë. Përveç të drejtës së autorit, ju pranoni edhe kushtet e garancisë që ne kemi. Gjithashtu ne kemi detyrim ndaj jush vetëm për çështjet që ne specifikojmë në faqen tonë me kushtet që ne japim. Këto kushte mund të ndryshojnë me kalimin e kohës edhe pa u njoftuar, por asnjëherë nuk do ju fshihen apo manipulohen.

DETYRIMET

Ju, me përdorimin e kësaj faqeje, nënkuptoni që jeni dakord me kushtet tona dhe i pranoni ato në momentin që bëni një blerje. Ne gjithashtu jemi të detyruar të respektojmë çdo premtim dhe shërbim që publikojmë në faqen tonë.