Koleksioni më i ri i pajisjeve nga Energetics

Shfletoni produktet ENERGETICS për një stil aktiv të jetës - markë ekskluzive e INTERSPORT!
Produkte cilësore sportive për palestër, stërvitje dhe yoga. ENERGETICS ju shoqëron në rrugën drejt një trupi dhe mendje të shëndoshë.
Nëse jeni duke kërkuar pesha për ushtrime, pajisje fitnesi për kardio ose një palë dorëza për mbrojtje, këtu do të gjeni atë që kërkoni!

CARDIO

FUNCTIONAL TRAINING

BOXING