Gati për të fluturar? Ju prezantojmë Nike Air Zoom Pegasus 35

Me atleten e re running nga Nike ju mund të vraponi edhe më shpejtë dhe të fluturoni mbi tokë. Air Zoom Pegasus 35 siguron një udhëtim krejt të ri. Nuk është çudi, pasi që gjithmonë Nike mbështetet në përvojën e atletëve profesionistë të tillë si katër herë kampioni olimpik britanik Mo Farah.
Zbuloni Pegasusin e ri të Nike Air Zoom tani!

Koleksioni per Meshkuj

Koleksioni për Femra

Gati për të fluturar?
Ju prezantojmë Nike Air Zoom Pegasus 35

Me atleten e re running nga Nike ju mund të vraponi edhe më shpejtë dhe të fluturoni mbi tokë. Nuk është çudi, pasi që gjithmonë Nike mbështetet në përvojën e atletëve profesionistë të tillë si katër herë kampioni olimpik britanik Mo Farah.
Zbuloni Pegasusin e ri të Nike Air Zoom tani!

Koleksioni për Meshkuj

Koleksioni për Femra