Kujdesi ndaj klientit

Mbështetja ndaj klientëve ka qenë prioritet që në fillimet e kompanisë sonë.

Orari i punës për mbështetje
10:00 AM – 17:30 PM

Intersport Online (E-commerce)
+383 43 555 656


info@intersportks.com

INFORMACIONE

Për çdo pyetje, sygjerim, ankesë apo dicka tjeter ju lutem na shënoni përmes formës së kontaktit. Ne do ta lexojmë mesazhin tuaj dhe do të ju kthejmë përgjigje brenda një kohe shumë të shkurtër.


INFORMACIONE

Për çdo pyetje, sygjerim, ankesë apo dicka tjeter ju lutem na shënoni përmes formës së kontaktit. Ne do ta lexojmë mesazhin tuaj dhe do të ju kthejmë përgjigje brenda një kohe shumë të shkurtër.