ZBULONI STILIN TUAJ TË PREFERUAR NË KËTO DITË TË FTOHTA

Çdo kush ka nevojë për një jakne këto ditë, ajo është e qartë. Por një jakne e mire në këmbë të ftohta nuk do të kishte kuptim. Kompletoni stilin tuaj vjeshtor me koleksionin më të ri në Intersport. Qëndroni një hap me kohën dhe me brendet më të njohura botërore.

KOLEKSIONI I MESHKUJVE

SHFLETO EDHE MË SHUMË ÇIZME PËR MESHKUJ

JAKNE

SHFLETO EDHE MË SHUMË JAKNE PËR MESHKUJ

KOLEKSIONI I FEMRAVE

SHFLETO EDHE MË SHUMË ÇIZME PËR FEMRA

JAKNE

SHFLETO EDHE MË SHUMË JAKNE PËR FEMRA

BRENDET

ZBULONI STILIN TUAJ TË PREFERUAR NË KËTO DITË TË FTOHTA

Çdo kush ka nevojë për një jakne këto ditë, ajo është e qartë. Por një jakne e mire në këmbë të ftohta nuk do të kishte kuptim. Kompletoni stilin tuaj vjeshtor me koleksionin më të ri në Intersport. Qëndroni një hap me kohën dhe me brendet më të njohura botërore.

KOLEKSIONI PËR MESHKUJ

SHFLETO EDHE MË SHUMË ÇIZME PËR MESHKUJ

JAKNE

SHFLETO EDHE MË SHUMË JAKNE PËR MESHKUJ

KOLEKSIONI PËR FEMRA

SHFLETO EDHE MË SHUMË ÇIZME PËR FEMRA

JAKNE

SHFLETO EDHE MË SHUMË JAKNE PËR FEMRA

BRENDET