Këtë dimër, dhuro Sport

Këtë sezonë në Intersport shijoni Zbritje prej 20% deri në 50% në mijera arikuj sportiv nga markat më të njohura botërore.
Shfrytëzoni zbritjen festive dhe filloni vitin mbarë dhe me stil.
Shfletoni koleksionin e mbathjeve, veshjeve dhe pajisjeve për meshkuj të përzgjedhur vetem për ju.

Koleksioni i mbathjeve

Shfletoni koleksionin e mbathjeve për meshkuj nga top brendet botërore deri në 50%.
Nuk është kurr mjaftë për një palë mbathje të reja. Mbani këmbët tuaja të nxehta
dhe me stil këtë dimër.
Shfleto koleksionin e zbritjes sipas kategorive

Koleksioni i veshjeve

Shfletoni koleksionin e mbathjeve për meshkuj nga top brendet botërore deri në 50%.
Bëjini vetes tuaj një dhuratë për një fillim të freskët të vitit.

Veshje

Shfleto koleksionin e zbritjes sipas kategorive

Koleksioni i pajisjeve

Shfletoni koleksionin e pajisjeve për meshkuj nga top brendet botërore deri në 50%.
Duke filluar nga cantat, pajisje fitnessi, pajisje dimërore, topa futbolli dhe basketbolli
e shumë të tjera.
Shfleto koleksionin e zbritjes sipas kategorive

BRENDET

Këtë dimër, dhuro Sport

Këtë sezonë në Intersport shijoni Zbritje prej 20% deri në 50% në mijera arikuj sportiv nga markat më të njohura botërore.Shfrytëzoni zbritjen festive dhe filloni vitin mbarë dhe me stil.

Mbathje

Koleksioni i mbathjeve sipas kategorive
      TË PËRDITSHME                                    >
      FUTBOLL                                            >
      BASKETBALL                                       >
      VRAPIM                                             >
      TE GJITHA                                           >

Veshje

Koleksioni i veshjeve sipas kategorive
      JAKNE                                               >
      DUKSA                                               >
      TRENERKA                                         >
      MAICA                                               >
      TE GJITHA                                          >

Pajisje

Koleksioni i pajisjeve sipas kategorive
      ÇANTA                                               >
      PAJISJE FITNESI                                     >
      PAJISJE FUTBOLLI                                  >
      PAJISJE BASKETBOLLI                             >
      TE GJITHA                                            >

BRENDET