Back To School

Filloni vitin e ri shkollor mbarë me top produkte nga markat më të njohura botërore.
Zgjedhni modelet e preferuara nga llojllojshmëria e gjerë nga brendet botërore si Nike, Adidas dhe brendet ekskluzive të INTERSPORT.

ÇANTA

ATLETE

VESHJE

KTHIMI NË SHKOLLË

Bëjeni këtë vit shkollor të mrekullueshëm për fëmijët tuaj me veshmbathjet më në trend!
Zgjedhni modelet e preferuara nga llojllojshmëria e gjerë nga brendet botërore si Nike, Adidas dhe brendet ekskluzive të INTERSPORT.

ÇANTA

ATLETE

VESHJE