ZBRITJE NË TOP ATLETET FUTBOLLISTIKE

A ëndërroni shpesh të bëheni një superyll botëror në futboll? E gjitha fillon me atletet e duhura!
INTERSPORT është kujdesur që të sjellë për të gjithë juve atletet e yjeve botërore si Ronaldo, Messi dhe Pogba.
Me këto atlete në këmbë, suksesi është veç një hap larg!

Nike Superfly Elite Ronaldo

Adidas Messi Nemeziz

Adidas Predator Paul Pogba